Can ve Kaplan’dan  Saygılı’ya Teşekkür

Can ve Kaplan’dan Saygılı’ya Teşekkür

Kırıkkale Belediyesinin esnafa Bin TL desteğine AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve il Başkanı Mustafa Kaplan teşekkür etti.

A+ A-

Kırıkkale Belediyesinin esnafa Bin TL desteğine  AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve il Başkanı Mustafa  Kaplan teşekkür etti. 

Geçtiğimiz gün Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatı ile alınan karar ile  son genelge ile işyeri kapanan esnafa Bin TL destek kararı alınmasının ardından  Ak Pari Kırıkkale Milletvekili Ramazan can ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan Sosyal medyadan teşekkür etti, 

 Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, #Kırıkkale Belediye Başkanımız @baskansaygili71 dan;
pandemide esnafımıza 1000 TL destek.Teşekkürler Saygılı Başkan.
“Hiç bir başarı tesadüf değildir.” Paylaşımında  bulundu. 

Kaplan paylaşımında,” Sosyal Belediyeciliği her yönüyle şehrimizde vatandaşlarımıza hissettiren, dürüst ve şeffaf belediyecilik anlayışının timsali Kırıkkale Belediyemizden esnaflarımıza Covid-19 desteği. Covid-19 sürecinde Pandeminin ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren esnaflarımızdan desteğini bir an olsun çekmeyen, Ramazan Ayında genelge ile işyeri kapanan şehrimizdeki,  esnaflarımıza 1.000 TL maddi destek verme kararı alan Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Saygılı'ya teşekür ediyorum” İfadelerini kullandı. 


Bu haber toplam 1102 defa okunmuştur